Transplantacija kose

Problematičnosti poput tanke, proređene kose, kao i posledice lokalizovane alopecije i gubitka kose ne spadaju u nerešive probleme!

Metode transplantacije

Metode transplantacije i nege koje nudimo godinama unazad uspešno vraćaju osmehe na lica, a u pitanju su sigurni, jednostavni zahvati koji, uz kombinaciju stručnosti i iskustva naših lekara bez izuzetka vode uspešnim rezultatima.

Prirodan izgled

Na prvom mestu je PRIRODAN izgled! Metode transplantacija koje imamo u ponudi, u zavisnosti od potreba i individualnog slučaja pacijenta, omogućavaju pristup takav da se najverodostojnije moguće oponaša prirodan izgled.

H+Fue metoda transplantacije

Ovaj metod predstavlja proceduru uzimanja folikula sa davajuće regije glave pacijenta i potom transplantacije istih na proređene delove. Posebna pažnja usmerena je na transplantiranje takvo da svaka dlaka iz presađenih folikula prati prirodan smer rasta.

Biofibre metod transplantacije

čiji smo ekskluzivni zastupnici u regionu, pravi značajan napredak kada je u pitanju efikasnost u postizanju rezultata. Transplantacija se vrši uz pomoć biovlasi koje do savršenstva oponašaju prirodne vlasi, dolaze u varijaciji boja i dužina, a postupku prethodi test doza (100 biovlasi) koja garantuje uspešnost procedure.

Pre i posle transplantacije kose

U službi nege i predupređenja tanjenja, kao i gubitka kose koristimo mezoterapiju - neinvazivnu metodu koje pomažu rast nove kose, sjaj, ojačanje dlake, ali i folikula. Tretmani su sjajni i preporučuju se i u fazama oporavka nakon transplantacije H+Fue metodom - da pruže podršku i poboljšaju nove vlasi! Oba tretmana su na prirodnoj bazi, pri čijem sprovođenju glavni sastojak predstavlja faktor rasta dobijen iz krvi pacijenta.

Imate dodatna pitanja?

Zakažite besplatne konsultacije!

Pozovite nas

+ 381 62 39 82 41

Ili nas kontaktirajte putem forme

Zakazite konsultaciju