CMG

Cosmetic Medical Group

Klinika objedinjuje stručnjake iz oblasti transplantacije kose i estetske medicine čineći ovo mesto oazom zdravlja i nege lepote. Uspeh koji traje više od 13 godina, kao i zadovoljstvo i poverenje naših pacijenata dokaz su kvaliteta i posvećenosti našeg stručnog tima. Imperativ rada jeste individualni pristup svakom pacijentu ponaosob, uz korišćenje najsavremenijih metoda i protokola, što garantuje besprekoran rezultat.

Transplantacija kose

Međunarodni autoritet na polju medicinske restauracije kose i estetske hirurgije stican je dugi niz godina.

Pacijentima su na raspolaganju 2 metode transplantacije i to H+FUE i Biofibre metoda. H+FUE metod dovodimo u Srbiju davne 2010. godine, a danas stojimo rame uz rame sa najprestižnijim klinikama regiona uz višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti.

Osluškujući potrebe pacijenata, ekskluzivno u regionu kod nas u CMG-u dostupna je BIOFIBRE metoda. U pitanju je savremena metoda implantacije jedinstvenih biokompatibilnih vlakana, napravljenih od tehnološki naprednih materijala, pogodnih za rešavanje posledica svih vrsta alopecije (kod muškaraca i žena).

Anti-aging centar

U sklopu CMG anti-aging centra okupili smo tim sertifikovanih stručnjaka koji se konstantno usavršavaju. Sve to garantuje dobre rezultate, komfor i sigurnost svakom pacijentu.

Odnos koji zasnivamo na potpunom poverenju i Vašem osećaju sigurnosti za nas je od velike važnosti, a iz istog razloga stručne konsultacije za svakog pacijenta u CMG klinici su potpuno BESPLATNE.

Imate dodatna pitanja?
Zakažite besplatne konsultacije!
CMG

NAŠ TIM

Dr Branka Petrović CMG
Izvršni direktor
Dr mr Svetlana Vesanović CMG
Spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije, stručni saradnik
Dr Vesna Škarić
Stručni konsultant
Slađana Simić CMG
Asistent