Infuzioni kokteli

Podrška za imuni sistem.

Šta su infuzioni kokteli?

Infuzioni kokteli su kokteli sa visokim dozama vitamina C i kombinacijom vitamina B, minerala, mikronutrijenata koji pružaju olakšanje, vraćaju osećaj vitalnosti i optimizuju delovanje čitavog organizma. U zavisnosti od potreba klijenta, nakon razgovora sa lekarom određuje se infuzioni koktel koji je u tom momentu najpotrebniji.

Koliko traje tretman?

Da li je potrebno ponoviti postupak?

Individualno

Koje vrste infuzionih koktela postoje?

Vitality mix

Osećate se življe, energičnije i zdravije. Infuzijskim koktelom isporučujemo nutrijente, vitamine i minerale direktno u krvotok, čime je garantovana njihova maksimalna iskoristljivost.

Hydro mix

Hidrirajte se i napunite organizam neophodnim vitaminima i elektrolitima, bez štetnih efekata! Osetite se energičnije i življe.

Jetlag

Jet lag stanje povezano je sa poremećajem obrasca spavanja, izazvanog dugim letenjem i promenom više vreneskih zona. Osećaj umora, iscrpljenosti, manjka koncentracije može se značajno ublažiti i otkloniti našim Jet lag mixom, koji olakšava funkcionisanje na dnevnom nivou.

Beauty mix

Ovaj vitaminski koktel za lepotu kože omogućava zdrav, obnovljen i svež izgled. Koktel je blagotvoran posle sunčanja. Sjajne rezultate pokazuje kod suve kože, ali i suve kose i nokte.

Immuno mix

Koktel za optimalno funkcionisanje imuniteta. Deluje preventivno ali i terapijski, kada su u pitanju virusna oboljenja ( grip, prehlade, herpes zooster) ili alergije.

Slimm&Fit

Koktel izbora za gojazne osobe, one koji imaju višak masnoće u predelu stomaka pojedincima koji imaju povišen holesterol i trigliceride u krvi, masnu jetru. Sjajan je dodatak izbalansiranoj ishrani i režimu fizičkih aktivnosti , a sve u cilju dostizanja željene telesne mase. Njegov sastav podstiče sagorevanje masti i ubrzava metabolizam.

Antistress mix

Koktel namenjen bržem oporavku od stresa i smanjenju stresom izazvanih simptoma. Osećaćete se opuštenije i zdravije.

Koliko traje tretman?

Koliko traje tretman?

30+ minuta.

Cena od 3.500 do 10.000 RSD

Cena

Imate dodatna pitanja?

Zakažite besplatne konsultacije!

Pozovite nas

+ 381 62 39 82 41

Ili nas kontaktirajte putem forme

Zakazite konsultaciju